Zambia

In Afrika zijn er ontzettend veel prachtige landen te vinden, natuurlijk, maar één van de mooiste landen in Afrika is wel Zambia. Vooral omdat er echt genoeg bezienswaardigheden zijn en als u een reis maakt naar Zambia, dan kunt u absoluut verschillende landen combineren om dus meer landen te bezoeken.

Vakantie in Zambia

Dan is het in ieder geval wel eerst verstandig als we u wat meer vertellen over Zambia. In het zuiden rond de stad Livingstone is in Zambia het meeste toerisme te vinden. Het is dan ook aan te raden om in deze richting een vakantie te boeken en daarbij ook uw overnachtingen in hotels of hostels, zodat u zeker weet dat ook de bevolking meer ingespeeld is op het toerisme. Hierdoor hebt u in ieder geval een fijnere en ook veiligere vakantie als u in het zuiden van Zambia uw vakantie houdt.

Grootste watervallen

Elk land heeft natuurlijk wel haar trekpleisters, haar attracties en Zambia heeft die zeker ook. De bekendste attractie en trekpleister van Zambia is ongetwijfeld de Victoria Falls. Deze watervallen zijn zo spectaculair om te zien en de watervallen zijn één van de grootste watervallen in heel de wereld. Er komen dan ook ieder jaar weer heel veel mensen speciaal naar Zambia om enkel en alleen de watervallen te zien.

Zo heeft Zambia veel meer mooie natuur die de moeite waard is om te bezoeken, zoals de parken van Zambia. Ongeveer acht procent in heel het land bestaat uit nationale parken en Zambia heeft er om precies te zijn negentien. Zo kunt u ook weer een dagje, bijvoorbeeld een mooi nationaal park bezoeken en genieten van de prachtige natuur die Zambia te bieden heeft.