Sunny Beach

Sunny Beach of Zonnestrand zoals het ook genoemd wordt is de meest populaire badplaats van Bulgarije. Het Zonnestrand ligt aan de Zwarte Zee en heeft vele duik mogelijkheden. De toeristen weten deze zonbestemming inmiddels goed te vinden, ieder jaar wordt het gezelliger op dit langgerekte strand. Ook de feesten die ieder avond losbarsten zijn geweldig, kortom een zonvakantie om nooit te vergeten. Sunny Beach is absoluut het mooiste strand van Europa. Het is een ruim acht kilometer lang zandstrand met duinen en talloze horecavoorzieningen. Zonliefhebbers genieten hier van hun vakantie waar ze zo lang naar hebben uitgezien.

Langs het strand loopt een ruime boulevard met uitstekende restaurants en gezellige markten. In de loop van de avond komen de uitgaansgelegenheden tot leven. Flowerstreet is bij uitstek de plaats waar je moet zijn op van het nachtleven te genieten. Direct achter de boulevard vindt u de hotels in verschillende klassen. De meeste zijn nieuw en zeer verzorgd. De prijzen zijn hier nog erg laag in vergelijking met andere Europese badplaatsen. Een strandvakantie naar dit moderne paradijs is een must voor jonge reizigers zonder al te groot budget. Sunny Beach is een groots vakantieparadijs met een fantastisch strand en een nachtleven dat zijn weerga niet kent, het overwegend jonge vakantiepubliek heeft hier alle mogelijkheden om er de tijd van hun leven van te maken.

Vakantie in Sunny Beach

  • Met acht kilometer lang zandstrand aan de Zwarte Zee is dit de perfecte bestemming voor een zonvakantie in Bulgarije.
  • Huur een quad en ga vol gas over het heuvelachtige binnenland van Bulgarije.
  • Feesten en dansen op zwoele beats kan uitstekend in de vele clubs in het uitgaansdistrict Flower Street.

Betaalbare strandvakantie

Er is altijd vakantieplezier voor iedereen in Sunny Beach. In de vele strandtentjes vind je zeer betaalbare drankjes en maaltijden want de prijzen zijn hier aanmerkelijk lager dan in de andere bekende Europese vakantielanden. Uit eten gaan in Sunny Beach is echt goedkoop, heel lekker en van goede kwaliteit. Leuk om te weten is dat er in veel restaurants muziekoptredens zijn die na het eten vaak uitlopen op een spetterend feest. In de vele strandtentjes vind je zeer betaalbare drankjes en maaltijden want de prijzen zijn hier aanmerkelijk lager dan in de andere bekende Europese vakantielanden. Het eten in Bulgarije is echt goedkoop, maar wel heel lekker en van relatief zeer goede kwaliteit. Al vroeg in de avond begint het in Flowerstreet al druk te worden, de eerste trendy clubs openen hun deuren en na verloop van tijd stromen hordes feestvierende jongeren naar binnen. De party kan beginnen en zal uren later waarschijnlijk eindigen op het warme strand.

Stranden en feesten

De omgeving van Sunny Beach heeft een overvloed aan hotelkamers en ontelbare restaurants, van zeer betaalbaar dit superluxe. Langs het strand loopt de bekende boulevard waar de toeristen flaneren en de hongerige magen worden gevoed. De markt is iedere dag open en is een ware trekpleister voor iedereen die na een nacht flink doorhalen even de zinnen wil verzetten. Veel Nederlandse jongeren kiezen voor de stranden en feesten van deze badplaats, ze boeken vaak een lastminutevakantie Sunny Beach bij reisorganisaties die deze bestemming hebben opgenomen in hun reisprogramma. Korte vliegreizen brengen je naar het vliegveld van Burgas, 22 kilometer van Sunny Beach, je vakantie kan beginnen.