Bali Honeymoon paradijs

De onbetwist beste vakantiebestemming van pasgetrouwde stellen is het Indonesische eiland Bali. Dit eiland heeft de reputatie als het ultieme tropische paradijs, de geliefden voelen zich thuis op het wonderschone eiland. Helaas worden er steeds meer plekken op het eiland commercieel ingericht, wat totaal niet past in het plaatje van het tropische paradijs. Gelukkig zijn er ook nog ontzettend veel plaatsen te bezoeken in Bali die onaangetast zijn, ondanks de enorme toestroom van toeristen.

Bali is het eiland van de goden, Bali’s cultuur wordt gedomineerd door het Hindoeïsme, dat is duidelijk terug te zien waar je ook bent op het eiland. Van de bijzonder mooie tempels verdeeld over het eiland tot de dagelijkse offers die de Balinezen brengen op iedere hoek van de straat. Bij de meeste tempels kun je een sarong en een seledang krijgen om de tempel te betreden, maar het is geen overbodige luxe om zelf een te kopen als je meerdere tempels wilt gaan bezoeken. Betreed elke tempel met respect.

De cultuur van de Balinezen kom je overal tegen en dat maakt het eiland ook zo ontzettend mooi. Maar het eiland heeft veel meer te bieden, wat te denken van het duiken naar de prachtige koraalriffen, het beklimmen van de oude vulkaan of het zonnebaden op een van de prachtige brede zandstranden.

Van vissersdorp naar het Walhalla

Kuta was eens een slaperig vissersdorp, maar al snel kreeg deze badplaats bekendheid als een geweldige plek om te surfen in de jaren 1970. Sindsdien is Kuta Bali’s belangrijkste zonbestemming. Het is gelegen op de zuidelijke punt van het eiland en het is gezegend met lange, brede zandstroken en het Kuta beschikt over de best onderhouden en mooiste stranden van het eiland. Kuta is tegenwoordig het walhalla voor iedere toerist en natuurlijk de vele stelletjes, het biedt talloze winkeltjes, restaurants, accommodaties en het heeft een levendig uitgaanscentrum. Als je ook een geweldige ervaring wilt hebben, boek dan een huwelijksreis naar het wonderschone Bali en geniet van alles wat het leven zo goed maakt en vooral van jullie samen.