Ga er nog lekker even tussen uit

Nederland heeft al een lange tijd te maken met heerlijk weer en hierdoor komen de vakantiekriebels bij iedereen die reislustig is naar boven. Toch duurt het nog even voor de zomervakantie aanbreekt en voor sommigen onder ons duurt het allemaal nog net even iets te lang. Het is dan goed mogelijk dat je er een paar dagen tussenuit wilt in het binnen- of buitenland. Met nog een aantal vrije dagen voor de boeg is dit voor vrijwel iedereen mogelijk. Heb je zin om er even een paar dagen tussenuit te gaan met hemelvaart of met Pinksteren? Er zijn meer dan genoeg bestemmingen waar je naartoe kunt gaan om er even heerlijk tussen uit te gaan.

Short break

Met een korte vakantie, stedentrip of een weekendje weg kun je jezelf nog even opladen tot de zomervakantie aanbreekt en je heerlijk één of twee weken kunt genieten van zon, zee en strand. Maar naar welke bestemming ga je heen, voor een korte vakantie? Er zijn meer dan genoeg keuzemogelijkheden, zowel in ons eigen Nederland of in het buitenland.

Onze buurlanden België en Duitsland doen het altijd goed voor een korte break, maar je kunt het ook iets verder van huis af gaan zoeken. Wat te denken van een lang weekend genieten op Mallorca, Ibiza of Menorca of misschien wel aan een van de Spaanse Costa’s. Met een chartervlucht ben je binnen enkele uren op de plaats van bestemming en kun je nog even bijkomen totdat je op zomervakantie gaat.